SRR promo SM.jpg

Van dinsdag tot zondag take away van 13:00 uur tot 21:00 uur en donderdag tijdens de markt vanaf 10:00

fullsizeoutput_7ec4.jpeg

Soft Republic Ramblas

ZALIGE SOFTIJS ERVARING

Goed nieuws! De revolutie in softijs is in volle gang en de favoriete zomerse verwennerij van onze kinderjaren staat weer bovenaan het menu. Het is nu een meeslepende ervaring van kunst en uitvinding. In de voorhoede van de revolutie staat Soft Republic, het buitengewone nieuwe ijsmerk van Wall’s, waarmee De Ramblas kiest voor een vernufte en hygiënische formule van softijs serveren. Iedere portie van 145 ml wordt op de perfecte temperatuur opgeslagen en op moment van serveren uit de capsule geperst. Vervolgens kiest de klant zijn geliefkoosde toppings, een sausje om het compleet te maken en het smullen kan beginnen. 

Laat de zomer maar komen!

Schermafbeelding 2021-04-08 om 08.33.01.

Vijf verschillende smaken

KIES JE FAVORIETE SMAAK

SRR zwart geen achtergrond.png
OLA-SOFTR-Bubble-Unicorn-15x-145ml_cut.p
OLA-SOFTR-Vanille-15x-145ml_cut.png
OLA-SOFTR-Fraise-15x-145ml_cut.png
OLA-SOFTR-Stracciatella-15x-145ml_cut.pn
OLA-SOFTR-Caramel-15x-145ml_cut.png

vanilla

stracciatella

strawberry

caramel

bubble gum

KIES JE FAVORIETE TOPPINGS           per extra topping: € 0,5

Werk af met een sausje naar keuze

HET SAUSJE IS GRATIS

SRR zwart geen achtergrond.png

Take away and enjoy

VERTROUWD IJSGENOT

Een uitgelezen ligging voor Take Away

DE MARKT VAN EEKLO ALS UITVALSBASIS

De Take Away formule is gehuisvest in een deel van Bistro & Bier De Ramblas, met een aparte in- en uitgang om vlot de doorstroom van klanten te laten verlopen.  De corner van Soft Republic Ramblas  is versierd met eigenzinnige graphics, illustraties en bewegwijzering die bezoekers aanmoedigt om ‘magie te creëren’. Het zelf kunnen samenstellen van favoriete smaken en toppings laat de fantasie op hol slaan. De 'Wall of Fame'-muur wordt bedekt met foto's die zijn gepost op instagram of facebook met klanten hun leukste creaties. Het Ramblasteam heeft dit mogelijk gemaakt door een aantrekkelijke periferie voor fotografie in de shop te creëren. Soft Republic Ramblas bevrijdt softijs van zijn puur nostalgische associaties , en genereert nu al opwinding en plezier in de zaak, bij de klant en op sociale mediaplatforms.

Lokale kunst &  typische Eeklose kenmerken

HILDE BARBIER VERENIGT SOFTIJS MET KUNST

121562000_409886307079103_67635992477361

De eerste ontvangst is een combinatie van verrassing, plezier en opwinding. Het softijsverhaal wordt letterlijk in beeld gezet. Hiervoor werd beroep gedaan op Eeklonaar Hilde Barbier, die haar opleiding hoger kunstonderwijs/specialisatie grafiek met glans volbracht in Sint Lucas en jaren les gaf in de stedelijke Kunstacademie  van Eeklo. Haar eigenzinnige kijk op de lokale omgeving en tradities, aangevuld met de kleurrijke softijscombinaties resulteert in een warme eyecatcher die de basis vormt van alle publiciteit waarmee Soft Republic Ramblas uitpakt. In het kunstwerk ontdek je oa de kerktoren en het stadhuis, het standbeeld van De Herbakker en een echte herbakker, eikenblaadjes die verwijzen naar de naam Eeklo, de lokale cuberdons en wie goed kijkt ontdekt de contouren van Lotjen. Meest in het oog springend zijn de lekkere softijsjes met kleurrijke toppings. Mmmmmm

DSC_1138.jpeg