top of page
fullsizeoutput_b367.jpeg
Valentijn.jpg
Schermafbeelding 2023-01-02 om 19.45.21.png
Januari

MAANDMENU

Duo van wildkroketten fazant - everzwijn

of

Tempura van nobashi garnalen

met tandoori mayonaise

----

Hertensteak met grand veneursaus

Brussels witloof en rösti

of

Heekfilet met couscous

courgette & paprika

---

Crème brûlée

€ 42

logo-transparant-goud.png
Friends of Comedy

Arnout Van den Bossche

Donderdag 30/03 (20u00) & vrijdag 31/03 (20u30) trekken de "Friends of Comedy" voor het eerst naar De Ramblas of beter nog naar De Verdieping.

Arnout Van den Bossche brengt er 2 avonden een ruime early try-out van een nieuwe theatershow die later ongetwijfeld weer de grootste zalen in Vlaanderen zoals de Ethias-Arena, de Lotto-Arena, Het Capitole of Casino Kursaal zal doen uitverkopen.

Maar 2x40 gelukkigen kunnen dus al een vroeg voorproefje krijgen "op de Moart van Eeklo" of all places!

Tijdens deze avond krijgen jullie ook nog 2 leuke support-acts.

Try Out - Arnout Van den Bossche & Try Out: Arnout Van den Bossche

Comedycafé Jeron.jpg
323360337_865877717985919_1133099942819319017_n.jpg
Comedycafe donderdag 2 febuari

Jeron Dewulf

ER WAS EENS... JERON DEWULF
Het leven is geen sprookje, dat weet iedereen. Maar soms verwachten we wel nog een prins op het witte paard, of zouden we stiekem graag een kabouter tegenkomen die ons drie wensen gunt. In 'Er was eens… Jeron Dewulf' toetst Jeron de harde realiteit aan het parallelle universum van de sprookjes. We gaan lachen met wolven, prinsessen en opgegeten grootmoeders en heel misschien eindigt de avond wel met 'en ze leefden nog lang en gelukkig'.

Vooraf krijgt u Kjen Descheemaeker als voorprogramma en MC-er van dienst is onze Eeklose Koen Dewulf.

reserveer snel uw ticket(s)

Een unieke magnumfles

Opzoek naar een ideaal kerstgeschenk voor bierliefhebber?

Meetjeslands Café & Brouwerij Van Steenberge sloegen de handen in elkaar en bedachten een mooi initiatief om onze regio nog beter te promoten. Ingrediënten: Een top streekbier, een bende enthousiaste cafébazen en een kunstenaar die vooral 's nachts productief is. Resultaat: Een magnumfles Augustijn Grand Cru in een kunstig jasje over de legende van "De Herbakker" uit de pen van Lukas Verstraete. Deze beperkte oplage wordt verkocht aan winkelprijs: € 19,5 en een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel: Oncologie AZ Alma.

Liefhebbers van bier weten dat dergelijke flessen vooral een collectors item worden, gezien ze genummerd en maar éénmalig in de markt worden gezet.

Opsturen doen we niet maar tegen betaalbewijs kunnen ze worden opgehaald in De Ramblas.

​​

Bestel vandaag nog uw fles(sen)

MJC Magnum.jpg
Take away concept softijs:

Soft Republic Ramblas

999_1542.jpg

Het nieuwe softijs-concept van De Ramblas krijgt zeer positieve reacties. Met deze kleurrijke shop, binnen de muren van de horecazaak, wordt rekening gehouden met de veilige doorstroom van klanten take away. Via de deur kant ’t Kabouterke werd de ingang voorzien en via de middendeur volgt de uitgang. Een afgescheiden corner waar softijs en kunst elkaar ontmoeten. Open van dinsdag tot zondag tot 21:30u. Maak kennis met SOFT REPUBLIC RAMBLAS

De Ramblas Wandeling_2326.jpg
bottom of page