top of page

do 07 apr

|

De Verdieping (De Ramblas)

Comedycafé HANS COOLS

Comedy Café in horeca setting met voor de pauze Tim Loobuck & Gert Crott Hoofdact: Hans Cools met zijn debuutshow "Cools en zonen" Plaatsen zijn beperkt!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Comedycafé HANS COOLS
Comedycafé HANS COOLS

Tijd en locatie

07 apr 2022, 20:00 – 22:30 CEST

De Verdieping (De Ramblas), Markt 22, 9900 Eeklo, België

Gasten

Over het evenement

“COOLS & ZONEN” Debuutshow van comedian HANS COOLS Hans Cools is de definitie van een West-Vlaming: opgegroeid in een dorp, kleinzoon van boeren en zoon van hardwerkende ouders in een gezin van vier kinderen. Hij ging naar de chiro, speelde voetbal en ja hoor: hij was ook misdienaar. Het liefst van al wilde hij zijn vader opvolgen als schrijnwerker, maar het CLB dacht hier anders over en dus studeerde hij verder en werd hij ingenieur bouwkunde. Ondertussen heeft hij een vrouw, twee zoontjes en werkt hij al jaren voor een groot internationaal bedrijf. Het moderne leven doet Hans anders kijken naar de wereld waarin hij opgroeide: enerzijds met ontroering, anderzijds met ongeloof. Een wereld waar patatten met vlees nog dagelijkse kost is, je geboortegewicht algemeen gekend is, en het online leven nog onontgonnen terrein is. Schipperend tussen zijn oude en nieuwe leven probeert hij te wikken en wegen wat hij wil meegeven aan zijn eigen zonen.

De voorstelling start stipt om 20:00 uur Voorprogramma: Tim Loobuck en Gert Crott

De pers over Hans Cools: Hans Cools (31) is dé nieuwe rijzende naam binnen de Vlaamse comedy. (...) Met humor gedoopt in huis-, tuin- en keukenverhalen, met absurde analyses over baby's, gezinnen en wielertoeristen. En dat met een West-Vlaamse tongval. Een nieuw talent, al bij al weinig optredens op de teller, maar als comedian heb je het of niet. Simpel."

Planning


 • 2 uur 30 minuten

  Comedycafé PIV HUVLUV

  De Verdieping

Tickets

 • Comedycafé RAF COPPENS

  € 12,00
  +€ 0,30 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Comedycafé met PIV HUVLUV

  Toegangsticket De Verdieping

  € 12,00
  +€ 0,30 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Comedycafé met HANS COOLS

  Dit ticket is geldig voor 1 persoon op De Verdieping

  € 12,00
  +€ 0,30 servicekosten
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page