top of page

do 04 jan

|

Eeklo

Comedy: Peter Hens

voorprogramma: Tom Roberscheuten en Bram Callens

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Comedy: Peter Hens
Comedy: Peter Hens

Tijd en locatie

04 jan 2024, 19:00 – 22:05

Eeklo, Markt 20/24, 9900 Eeklo, België

Gasten

Over het evenement

PETER HENS: Strijk de vaandels en open de poorten, want daar is hij dan: Peter Hens! Gewapend met gitaar en micro in de hand, doorkruist deze Kempische troubadour geheel Vlaanderenland. Zonder paard weliswaar, maar wel met een camionvracht vol leuke verhalen en liederen die iedereen kunnen bekoren. Peter is een veelzijdig artiest die er een erenzaak van maakt om op elk gezicht een lach te toveren.

Peter zette zijn eerste stappen als komiek in café The Joker. In 2017 was hij finalist van het programma voor de leeuwen en in 2019 nam hij deel aan het televisieprogramma Belgium's got Talent. Hierna sloeg hij een nieuwe weg in en koos hij voor een jeugdig publiek. Met de voorstelling "Rookie Comedy for Kids"  bracht hij een nieuwe wind in het comedylandschap en bezocht hij meer dan 100 scholen en cultuurcentra. Daarnaast kon hij niet ontbreken als vaste waarde in het voorprogramma van William Boeva.

Peter Hens is inmiddels niet meer weg te denken uit de Vlaamse comedywereld, zoveel is zeker. Met zijn unieke stijl neemt hij je mee in een verrassende wereld vol humor en muziek.

voorprogramma: Tom Roberscheuten en Bram Callens

Tickets

  • Peter Hens

    voorprogramma: Tom Roberscheuten en Bram Callens

    € 14,00
    +€ 0,35 servicekosten
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page